+358 40 561 3209

matjuschi@gmail.com

ThetaHealing

Lue lisää

https://www.thetahealing.com

ThetaHealing ja ThetaHealer ovat THInK:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.

 https://youtu.be/KApKiiA8v8Y

Tässä videossa ThetaHealing-tekniikan perustaja Vianna Stibal ohjaa meditaation.

ThetaHealing-tekniikka

ThetaHealing-tekniikalla etsitään alitajunnasta elämää rajoittavia uskomuksia ja kuormittavia tunteita. Ne voivat olla syntyneet lapsuudessa ja siksi emme niitä tiedosta. Tai kokemuksemme ovat tuottaneet meille traumaa, pettymyksiä tai katkeruutta. Uskomukset saattavat olla peräisin myös geneettisestä linjasta, esivanhemmilta tai historiasta. Elämä voi tuntua ahdistavalta ja kuormittuneelta, se voi olla jotenkin pysähdyksissä ja voi olla vaikeata tehdä valintoja ja päätöksiä.  Omien unelmien toteuttaminen saattaa tuntua  toivottomalta.

ThetaHealing-tekniikalla etsimme, millä uskomustasolla tunnetilat sijaitsevat ja miten ne ovat syntyneet. Se mitä ajattelemme, luo todellisuutemme. Alitajunta vaikuttaa yli 90 %:iin  ajatuksistamme. Siksi on tärkeää tietää, mitä alitajunnassa tapahtuu ja kuinka se ohjaa sinua omaan suuntaansa suojellakseen sinua. Jos alitajunnan suunta ei palvele sinua, sitä voidaan  muuttaa.  Meditointitekniikan avulla opetamme alitajunnan toimimaan positiivisella tavalla uusien tunteiden kautta. Vapautamme  rajoittavaa emotionaalista kuormaa ja lataamme alitajuntaan uusia positiivisia tunteita. Näin alamme vetää puoleemme uudenlaista energiaa ja sitä kautta voimme luoda elämämme uudeksi.

Alitajunnan uskomukset löytyvät  käden lihastestauksen tai kehon magneettikentän avulla.

On tärkeää myös oppia tietämään kuka olet ja mikä on elämäntehtäväsi täällä, mitä oppiläksyä olet tullut oppimaan.

Meditoimalla ThetaHealing-tekniikalla olemme yhteydessä Luojaan, joka pyyteettömän  rakkauden energialla (kvanttifysiikkaa)  luo ja muuttaa todellisuuttamme.  Voimme alkaa elää positiivisessa värähtelyssä, koska ajatuksemme ovat positiivisia.  Näin alamme vetää puoleemme asioita, joita tarvitsemme ja haluamme, oikeita ihmisiä, sielunkumppania, työpaikkoja, ratkaisuja, päätöksiä ym.

Meditoinnissa aivojemme värähtelytaajuus on 4-7 Hz tasolla eli ns theta-aaltojen tasolla. On tutkittu, että tämä tapahtuu joka kerta, kun ihminen meditoi. Siitä tulee tekniikan nimitys. Thetatasolla päästään kiinni alitajuntaan, koska taso on unta lähellä oleva tajunnan taso ja tietoisuutemme ei rajoita työskentelyä.

Kun avaamme väylää tuohon luomisen energiaan, saamme intuition kykymme avoimemmaksi ja näemme selvemmin. Näin luomme hyvinvointiamme joka päivä.

Omat "näkijän lahjani" ovat vuosi vuodelta laajentuneet ja hoidoissa on saatu apua ja selvyyttä  fyysisiin vaivoihin, kipuihin, stressiin, vaivojen syihin, tunnelukkoihin, traumoihin, ihmissuhteiden haasteisiin, oman intuition löytämiseen, raha-asioihin, manifestointiin, omiin enkeleihin, henkioppaisiin, kuormittaviin tunteisiin, sielunkumppaneihin ja sielunperheeseen ja elämäntehtäviin. Ei niin pientä  tai suurta murhetta, ettei siihen kannattaisi löytää ratkaisu  ja selvyys ja nostaa ja tasapainottaa omat chakrat ja linjata on keho ja energiakeho positiiviseen värähtelyyn.

Hoito tehdään joko kasvokkain tai etänä videoyhteyden avulla.