+358 40 561 3209

matjuschi@gmail.com

Bemer -fysikaalinen verisuoniterapia

 

Fysikaalinen verisuoniterapia Bemer  Saksassa  25  vuotta sitten ja levinnyt laajalti maailmassa. BEMER-laitteet stimuloivat pienten ja hyvin pienten verisuonten verenkiertoa.  Mikroverenkierto huolehtii paremmasta veren jakelusta ja solujen hoidosta. Vain kahdella 8 minuutin päivittäisellä hoidolla BEMER on tehokas tuki koko elimistölle.

Bemersignaalin vaikutuksesta veri ja siinä liikkuvat happi- ja muut molekyylit etenevät ohuissa laskimoissa ja valtimoissa paremmin ja näin se puolestaan  parantaa mikroverenkiertoa kaikkialla kehossa .
Hoito tukee aineenvaihduntaa ja immuunipuolustusta, solujen hapen- ja energiansaantia ja sitä kautta vähentää kipuja ja tukee kehon palautumis- ja uudistumisprosesseja.

Mikroverenkiertoa ja hiussuonistoa on kaikkialla kehossa. Jalkaterän kuvassa näkyy, miten pienimmät verisuonet peittävät tiheänä kenttänä kudokset. Myös luustossa on verenkiertoa ja siksi Bemerhoidolla voidaan edistää luustovaurioiden parantumista. Hapen saanti soluissa paranee noin 30 % ja laskimoverenkierto paranee n 29 %. Näin palautuminen rasituksista, aineenvaihdunta ja suorituskyky nousevat parantuneen verenkierron vuoksi.

 

Uuden polven Bemer-EVO -laitteisto tuli markkinoille keväällä 2023.

 

Lue lisää:

Kohenna kuntoasi ja tehokkuuttasi – BEMER Group

Tässä videossa Bemerhoidon aikana (8 min) veren liikkeessä tapahtuvat muutokset asiakkaan paksusuolen mikroverenkierrossa.

 

Varaa aika Bemerhoitoon