+358 40 561 3209

matjuschi@gmail.com

Olen Leila Matjuschi, kasvatustieteen maisteri, erityisopettaja ja rehtori evp  sekä hyvinvointialan yrittäjä Kontiolahdelta.

Toimin erityisopettajana ja rehtorina yli 30 vuotta, lähinnä Kontiolahdella. Aloitin yritystoiminnan jo vuonna 2006 erityislasten kuntoutuksen piirissä.

Vapaalle jäätyäni olen opiskellut hyvinvointialaa monipuolisesti.

Ensiksi tuli elämääni Bemer.  Kun pojaltani katkesi pohjeluu jalkapallopelissä, pelkäsimme urheilu-uran katkenneen. Jalka leikattiin ja sitten saimme Bemerlaitteen lainaksi.   Silloin ei ollut vielä tietoa Bemerin vaikutuksista ja auttaisiko se poikaani palaamaan pelikentille ja liikunnan ammattilaiseksi.  Kahden kuukauden  tukihoidon ja kipsin jälkeen jalka kuitenkin kuntoutui  nopeasti ja estettä uran jatkamiselle ei ollut. Sen jälkeen hankin oman laitteen ja opiskelin Bemerin maahantuojalla Espoossa Bemer Medical partneriksi.  Käytän hoitoa itseeni säännöllisesti ennaltaehkäisemään sairauksia ja palautumaan liikunnasta ja lumitöistä!

Laitteita on nyt 2 ja vuokraan kuukaudeksi kerrallaan Bemer-laitetta opetuksen kera.

ThetaHealing-koulutukseen lähdin tammikuussa 2018. Olin juuri menettänyt isäni ja näkymättömät alkoivat näyttäytyä elämässäni. ThetaHealing-tekniikkaan perehdyin useilla Paula ja Mika Heinosen  kursseilla syvemmin. Keväällä 2019 kouluttauduin Valenciassa Espanjassa ThetaHealing Intructioniksi,  kouluttajaksi. Opetan tekniikan perus- ja jatkokursseja Suomessa. Uusimpana tekniikkana on Intuitiivisen anatomian koulutus.

ThetaHealing-työ on on kurssitoiminnan lisäksi ryhmäistuntoja, verkkokursseja, teemakoulutuksia ja yksityisten ihmisten kohtaamista, tunneterapiaa ja energiahoitoa.  Räätälöin tilaisuudet asiakkaan toivoman aiheen ympärille.

 

Aromaterapia on ollut läsnä elämässäni vuosikymmeniä, mutta vasta kesällä 2020 kouluttauduin aromaterapeutiksi.

Aromainfon datapankki on mieleinen tutkimisen kohde, kymmenien eteeristen öljyjen terveysvaikutukset ja niiden tutkimukset kiinnostavat kovasti.  Olen saanut apua omiin terveyshaasteisiini  ja tunteisiini, kodin hoitoon ja vaikkapa meditoinnin avuksi.

Teen tinktuuroita  kuismasta, ratamosta, nokkosesta ja siankärsämöstä.  Teen  myös luonnonmukaisia itikkakarkotteita  ja kokeilin mustikkametsässä. Hyvin toimi.  Viherjauheet ovat monipuolisesti ruuanlaitossa mukana itsellä ja läheisillä. Luontoapteekki on loputon innon, luonnossa liikkumisen ja tutkimisen kohde.

Opiskelin myös aromahieronnan tekniikkaa, ja teen paikallishierontoja luomuöljyjen ja eteeristen öljyjen kautta saksalaisella hierontatekniikalla. Valittavana on kädet, jalat (polviin asti) tai selkä.

Keväällä 2022 opiskelin shiatsutekniikan Kouvolassa Minna Anderssonin opissa. Se toimii hyvin yhteen aromahieronnan kanssa.

Harrastan hortoilua, lukemista, meditointia, uintia ja avantouintia, pystykorvien kanssa seurustelua  ja tähtien tutkimista kaukoputkella. Ja aina on mielessä se, mitä opiskelisin lisää.

ThetaHealing Instructor-kouluttajakurssilla Valenciassa keväällä 2019.

Kouluttajana USA:sta Brandy Oprah.

Sertifioitu ThetaHealinghoitaja- ja kouluttaja

Luonto antaa energiaa, puhuttelee ja voimaannuttaa