+358 40 561 3209

matjuschi@gmail.com

Olen Leila Matjuschi, kasvatustieteen maisteri, erityisopettaja ja rehtori evp  sekä hyvinvointialan yrittäjä Kontiolahdelta.

Toimin erityisopettajana ja rehtorina yli 30 vuotta, lähinnä Kontiolahdella. Aloitin yritystoiminnan jo vuonna 2006 erityislasten kuntoutuksen piirissä.

Vapaalle jäätyäni olen opiskellut hyvinvointialaa monipuolisesti.

Ensiksi tuli elämääni Bemer.   Sain ensi kokeiluun laitteiston muutamaksi kuukaudeksi ja sen jälkeen hankin oman laitteen ja opiskelin Bemerin maahantuojalla Espoossa Bemer Medical partneriksi.  Käytän hoitoa itseeni säännöllisesti ennaltaehkäisemään sairauksia ja palautumaan liikunnasta ja lumitöistä!

Vuokraan kuukaudeksi kerrallaan Bemer-laitetta opetuksen kera. Uuden sukupolven Bemer-EVO-laitteen hankin keväällä 2023.

ThetaHealing-koulutukseen lähdin tammikuussa 2018. Olin juuri menettänyt isäni ja näkymättömät alkoivat näyttäytyä elämässäni. ThetaHealing-tekniikkaan perehdyin useilla Paula ja Mika Heinosen  kursseilla syvemmin. Keväällä 2019 kouluttauduin Valenciassa Espanjassa ThetaHealing Intructioniksi,  kouluttajaksi. Opetan tekniikan perus- ja jatkokursseja sekä Dig Deeper- kurssia Suomessa.

ThetaHealing-tekniikassa olen opiskellut Intuitiiviseen anatomiaan ja vaurausajatteluu ja menestymiseen liittyviä kursseja. Tuoreimpana ProsperMe -valmennus 2023.

ThetaHealing-työ on on kurssitoiminnan lisäksi ryhmäistuntoja, verkkokursseja, teemakoulutuksia ja yksityisten ihmisten kohtaamista, tunneterapiaa ja energiahoitoa.  Räätälöin tilaisuudet asiakkaan toivoman aiheen ympärille.

Aromaterapia on ollut läsnä elämässäni vuosikymmeniä, mutta vasta kesällä 2020 kouluttauduin aromaterapeutiksi.

Aromainfon datapankki on mieleinen tutkimisen kohde, kymmenien eteeristen öljyjen terveysvaikutukset ja niiden tutkimukset kiinnostavat kovasti.  Olen saanut apua omiin terveyshaasteisiini  ja tunteisiini, kodin hoitoon ja vaikkapa meditoinnin avuksi.

Teen tinktuuroita  kuismasta, ratamosta, nokkosesta ja siankärsämöstä.  Teen  myös luonnonmukaisia itikkakarkotteita  ja kokeilin mustikkametsässä. Hyvin toimi.  Viherjauheet ovat monipuolisesti ruuanlaitossa mukana itsellä ja läheisillä. Luontoapteekki on loputon innon, luonnossa liikkumisen ja tutkimisen kohde.

Harrastan hortoilua, lukemista, meditointia, uintia ja avantouintia, pystykorvien kanssa seurustelua  ja tähtien tutkimista kaukoputkella.

Tein myös oman shamaanirummun ja kävin aiheeseen liittyviä kursseja Helena Karhun opastuksella. Helena myös maalasi rumpuuni eläintoteemini piekanan hahmon.  Tämä tie on johdattanut minua perehtymään saamelaissukuuni ja saamelaiskulttuuriin.

ThetaHealing Instructor-kouluttajakurssilla Valenciassa keväällä 2019.

Kouluttajana USA:sta Brandy Oprah.

Sertifioitu ThetaHealinghoitaja- ja kouluttaja

Shamaanirumpuni Piekana

Luonto antaa energiaa, puhuttelee ja voimaannuttaa